welzijnskwartier ex footer 

Buurtbanken Indoor

Na het succes van ‘on tour’, in de herfstmaanden ‘indoor’

De Buurtbanken Indoor! Vanaf 20 september 2017 iedere woensdagmiddag van 14:00 tot 15:30 in Wijkgebouw de Wiek, in de Fresiastraat 19.
U kunt natuurlijk weer uw buren ontmoeten en een kopje koffie drinken.
Daarnaast kunt u verschillende activiteiten doen, zoals sjoelen, een bordspel spelen, oudhollands kwartetten of kaarten.

 Het ontmoeten op de mobiele banken week na week bij de verschillende flats, was een groot succes. Veel buurtbewoners vonden het fijn om, letterlijk en figuurlijk, beweging in de wijk te zien. In de koude herfst en winterperiode is het natuurlijk te koud om buiten te zitten. Daarom verplaatsen we de Buurtbanken naar binnen, naar een plek centraal in de Molenwijk.

Wekelijks worden er weer verschillende professionals uitgenodigd. Zo kunt u spreken met de wijkregisseur, iemand van het Team Sociale Ondersteuning of Dunavie. Zo nu en dan schuift ook de wijkagent aan.

Er is ook een mogelijkheid om uw eigen activiteitenreeks te starten. Wilt u bijvoorbeeld graag wekelijks met een aantal anderen in een groepje handwerken, of een andere creatieve activiteit uitvoeren. Loopt u eens binnen, alles is mogelijk!

Iedere woensdagmiddag van 14:00 tot 15:30 bent u welkom in Wijkgebouw de Wiek, Fresiastraat 19. U kunt voor meer informatie contact opnemen met Marloes de Mooij, 071-4033323, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Komt u ook?

buurtbanken